Звіт з першого львівського DOU

19 Квітня відбулась перша зустріч львівського піонерського кружка Developers.Org.Ua (DOU) – людей в тій чи іншій мірі повязаних з сайтом Ñ– тим що навколо нього твориться. Зустріч відбулась в рамках DE:CODED 2008, в рамках якого проходив BarCamp. Кілька слів про формат BarCamp – це коли збирається група людей Ñ– по ходу вирішують які теми Ñ—Ñ… цікавлять Ñ– про що вони б хотіли почути. Як показує практика ми ще не зовсім готові то таких “високорівнених” імпрез де необхідна дуже висока взаємодія між учасниками та докладачами. Але тим не менше досвід був цікавий :)

Decoded 2008

В рамках BarCamp-а проходили наступні доповіді (на малюнок можна клікнути щоб була більша версія):

BarCamp

Побувати встиг не на багатьох, але ті де був дуже сподобались:

Блоги

Локалізація Веб проектів

Зустріч developers.org.ua

Всі були корисні, особливо про локалізацію так як зараз у нас таке починається на проектах.

Developers

Сильно перерозказувати то про що вже написали думаю сенсу немає тому просто напишу свої думки про подію.
Зустріч дуже сподобалась, – не жалію що пришив + здобув нові знання. Люди цікаві на спілкування, сподіваюсь що вони також щось новеньке для себе здобули.
До формату бейскампу ми покищо не доросли. Наступні зустрічі, так виглядає, краще проводити у більш привичному форматі конференції/доповідей.
Щодо організації то єдине зауваження то трошки замалий рівень інформативності про час Ñ– деталі проведення: оповіщення було дано в останній момент Ñ–, наприклад в мене gmail заніс лист в спам :) , припускаю що не в одного мене, такщо дехто не попав через технічні деталі. Оповіщення за декілька днів Ñ” більш зрічнішим так як можна “розвести” плани Ñ– організвати декілька “вільних” годинок :)

Ось.

P.S. За футболки + ніщачки окреме спасибі ;) ;) ;)


Залишити відповідь

Your email address will not be published / Required fields are marked *