Квартирне питання

Дивно, але виявляється не тільки у Львові (чи Києві чи ще десь в Україні) дуже гостро стоїть питання з житлом.
Ð’ далекій Ірландії за останні 5 років ціна на житло подвоїлась, це при тому що в них на відміну від нашої економіка весь цей час перебувала у стані “стабільного розвитку”. Як наслідок почали робитись видимим процеси коли вже з Ірландії програмісти-перці почали мігрувати в більш позитивні куточки нашої опуклої планети – Would the last Java person leaving Ireland please turn out the lights?.
Сумно, але здається в нас така тенденція знається також Ñ”, як тільки програміст до-еволюціоновує до того щоб дописати до своєї позиції “-перець!!!” (i.e. “джавіст-перець”, “сі-шарп-перчик” etc), так зразу лукавий підкидує ідею міграції в більш позитивніше середовище чим наша країна… тому:
Give homes for java developers!!!

Comments

  1. Це все тому, що наші олігархи (а саме вони реально керують країною) ще не продуплились, що з країні масово втікають найкращі люди, які конче потрібні тим же олігархам, щоб працювати на їхніх підприємствах. Коли через кілька років кадровий голод у нас стане таким, що його не можна буде ігнорити, от тоді почнеться найцікавіше. Але чи не буде тоді занадто пізно?

  2. Прикол в тому що нема куда їхати :)
    Сенсу їхати на більше зарплату в іншу країну якщо ти не зможеш там оквартиритись Ñ– жити як біла людина…
    В любому випадку тримаю надію на світле майбутнє, тут, в Україні, так як мої гени покищо банять всі реквести в забугорє :)

  3. Это потомучто в риквестах передаётся неправильный айди)))

Залишити відповідь

Your email address will not be published / Required fields are marked *