У Львові відкрили клуб настільних ігор «ЧУ-ВА-ЧІ»

Копіпост з visitlviv.net
Туди можна приходити як великою компанією друзів, так і одному, разом з дітьми, або разом з батьками. Також там можна залишати дітей, щоб з ними бавились у настільні ігри адміністратори клубу.

В «ЧУ-ВА-ЧІ» величезний асортимент ігор: сімейних, дитячих, рольових, інтелектуальних, стратегічних, історичних і навіть детективних. Відомі всім Монополія, Скрабл, Реверсі, шахи, шашки, доміно, а також невідомі широкому загалу, але не менш захоплюючі забави.

Адміністратори пояснять вам правила і ви вже за 10 хвилин зможете поринути у середньовіччя, граючи у Каркассонів, позмагатися в ерудиції, складаючи слова в Скраблі, порухатися і посміятися в незручних позах у Твістері. Детальний опис ігор є на сайті клубу.

Клуб настільних ігор «ЧУ-ВА-ЧІ»

«Ми створили «ЧУ-ВА-ЧІ» завдяки своїй ризикованості Ñ– нездоланному бажанню вилити на чорно-білий світ відро яскравої фарби. Також хочемо, щоб дорослі Ñ– діти мали альтернативну можливість цікаво, корисно Ñ– інтелектуально провести свій вільний час. Аналогічні клуби Ñ” в Лондоні, Парижі, Нью-Йорку й, відтепер, Ñ– у Львові», – розповідає засновниця й власниця клубу Лідія Триноженко.

При клубі існує шаховий гурток для дітей. А також постійними відвідувачами є ігрові спільноти Magic the Gathering і Dangeons&Dragons. Фанати комп’ютерних ігор Warcraft і Age of Impires можуть спробувати свої сили у настільних версіях ігор.

В «ЧУ-ВА-ЧІ» щотижня проводяться зустрічі шанувальників гри в Мафію, Монополію, Клуедо, а також щосуботи відбуваються веселі і пізнавальні дитячі ігротеки. З червня буде діяти літній табір для дітей, де з дітьми крім настільних ігор будуть також проводити творчі заняття та екскурсії.


Comments

  1. Класно, а у Чернівцях немає, недавно купив собі декілька настільних ігор на ebay – граємо з друзями – сподобалось нам.

Залишити відповідь

Your email address will not be published / Required fields are marked *