Клуб фрілансерів Львова

Вчора ходив на зустріч клубу фрілансерів Львова. Хоч я сам Ñ– не Ñ” фрілансером, тим не менше, 2/3 питань, які там піднімаються стосуються моєї роботи. Наприклад оцінка об’єму роботи, переговори з “важкими” клієнтами, організація часу та інше.
Вчорашній збір, на скільки я зрозумів, був не дуже стандартним, так як не було хедлайнерів. 2 години часу був так званий мозковий штурм. Наперед були визначені теми, до яких ми додали просування продуктів (дуже хотілось почути думки на цю тему в контексті розвитку Розробки) та спільну роботу.
Поговорили цікаво, ґрунтовно.
Обговорили як захистити оцінки та тримати під контролем об’єм робіт; як більш чіткіше визначати маркетингову стратегію та ідею продукту (про Розробку, але це стосується будь якого продукту чи рішення); як визначати “проблемних” замовників; як формувати “довіру” та Ñ—Ñ— роль в процесі; як можна працювати над спільними проектами з врахуванням “слов’янської ментальності” – визначення чітких правил, різних критеріїв та декілька життєвих прикладів.
На скільки можу судити, було цікаво всім учасникам, “швидких рішень” звично воно не дало, але принаймні просвітило голову де саме шукати Ñ‚Ñ– рішення.
Всім дякую за думки. Думаю буде ще багато тем які можна обговорити :)


Comments

  1. а там было много людей реально зарабатывающих фрилансом?

  2. @cencio,
    не знаю як на минулих зустрічах, але цього разу це були всі крім мене :)

Залишити відповідь

Your email address will not be published / Required fields are marked *